Bushido Man – Codul Samurailor (2013)

Toramaru, un expert al artelor martiale, si-a incheiat calatoria de antrenare. Cand isi viziteaza maestrul, pe Gensai, acesta ii spune ca trebuie sa lupte cu toti maestrii in arte martiale...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/bushido-man-codul-samurailor-2013/' addthis:title='Bushido Man – Codul Samurailor (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Toramaru, un expert al artelor martiale, si-a incheiat calatoria de antrenare. Cand isi viziteaza maestrul, pe Gensai, acesta ii spune ca trebuie sa lupte cu toti maestrii in arte martiale si sa invinga pentru a pune mana pe cartile lor de secrete martiale. Pentru asta, Toramaru, face un pelerinaj in Japonia unde lupta timp de un an. Lupta cu o multime de maestri in arte martiale diferite precum kung-fu, lupte cu sabia sau cu batul din dorinta de a se perfectiona si de a-si atinge scopul maret.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.