Calea Celor Vicleni (2014)

In urma cu mai multi ani, tanarul Robbie Mueller, si-a parasit orasul natal, asupra lui planand un nor de suspiciuni. Acum, Robbie s-a reintors si a pus deja ochii pe...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/calea-celor-vicleni-2014/' addthis:title='Calea Celor Vicleni (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In urma cu mai multi ani, tanarul Robbie Mueller, si-a parasit orasul natal, asupra lui planand un nor de suspiciuni. Acum, Robbie s-a reintors si a pus deja ochii pe o tanara, pe Heather, fiica detectivului local, John Elliot. In momentul in care linistea orasului este distrusa de o serie de crime misterioase si brutale, un preot bizar pe nume Henry, pare singura persoana in masura sa il ajute. Insa, parintele Henry are, la randul sau, o multime de secrete intunecate, fiind nevoit sa lupte impotriva unei forte demonice mult mai puternice decat el.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.