Calvar Tomnatic (2014)

Intr-o ferma din inima muntilor Tirol, in apropierea unui mic sat, o mama locuieste impreuna cu cei doi copii ai sai. O tanara fata in varsta de 16 ani care...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/calvar-tomnatic-2014/' addthis:title='Calvar Tomnatic (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Intr-o ferma din inima muntilor Tirol, in apropierea unui mic sat, o mama locuieste impreuna cu cei doi copii ai sai. O tanara fata in varsta de 16 ani care adora natura si care nu are habar de latura neagra a umanitatii si fratele sau mai mic care, de cand si-a vazut tatal ucis de primar, nu mai vorbeste. Intr-o zi, cei doi frati isi pierd unica fiinta ce o mai aveau pe lume, mama. Decid sa pastreze secretul de teama sa nu fie despartiti. De acum inainte se au unul pe celalalt si reusesc sa supravietuiasca datorita pamantului pe care il cultiva. Pana intr-o zi in care primarul si prietenii sai o agreseaza pe fata.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.