Cand inima este cea care dicteaza (2014)

Elizabeth Tatcher este o tanara cu idealuri inalte si vise marete. Face parte dintr-o familie instarita si urmeaza cariera de educatoare. Insa, cand i se ofera un post de educatoare...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/cand-inima-este-cea-care-dicteaza-2014/' addthis:title='Cand inima este cea care dicteaza (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Elizabeth Tatcher este o tanara cu idealuri inalte si vise marete. Face parte dintr-o familie instarita si urmeaza cariera de educatoare. Insa, cand i se ofera un post de educatoare intr-un oras de frontiera, Elizabeth trebuie sa decida daca este dispusa sa renunte la viata confortabila la oras pentru a-si urma visul. Familia sa nu este de acord cu plecarea ei, face tot posibilul sa o impiedice pe Elizabeth sa plece de acasa. Intre timp, Elizabeth gaseste jurnalul unei matusi care a trecut printr-o dilema asemanatoare dar care a reusit sa se adapteze vietii la tara. Acest jurnal o inspira pe Elizabeth care accepta in cele din urma postul.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.