Cannibal (2013)

Carlos este un croitor ce duce o viata izolata in Granada. Acesta este cunoscut si respectat de catre locuitorii din regiune. Ce nu stiu locuitorii acestui orasel este ca indragitul...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/cannibal-2013/' addthis:title='Cannibal (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Carlos este un croitor ce duce o viata izolata in Granada. Acesta este cunoscut si respectat de catre locuitorii din regiune. Ce nu stiu locuitorii acestui orasel este ca indragitul lor croitor are o pasiune absolut infricosatoare: omoara tinere femei pe care le duce in cabana sa izolata din munti unde le mananca. Dupa ce isi ucide si isi mananca vecina de origine romana, o cunoaste pe sora acesteia, pe Nina. In ciuda pornirilor sale criminale, Carlos accepta sa o ajute, intre cei doi infiripandu-se o relatie de dragoste cel putin ciudata.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.