Captain America: The Winter Soldier (2014)

Dupa evenimentele apocaliptice petrcute in New York, il regasim pe Steve Rogers incercand sa se adapteze vietii contemporane in Washington D.C. Dupa ce un compatriot de al sau este atacat,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/captain-america-the-winter-soldier-2014/' addthis:title='Captain America: The Winter Soldier (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dupa evenimentele apocaliptice petrcute in New York, il regasim pe Steve Rogers incercand sa se adapteze vietii contemporane in Washington D.C. Dupa ce un compatriot de al sau este atacat, Steve este atras intr-o misiune ce ameninta umanitatea intreaga. Asasinii platiti sunt trimisi pe urmele sale pentru a-l elimina. Capitanul America, alaturi de Vaduva Neagra si noul lor aliat Falcon reusesc sa dezvaluie planul malefic al inamicilor. Dar, sunt rapid incoltiti de un inamic neasteptat, Razboinicul Iernii.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.