Captain Phillips (2013)

Filmul se bazeaza pe intamplari reale ce s-au petrecut in anul 2009. In timp ce se deplasa dinspre Oman spre Mombasa, vasul Maersk Alabama este interceptat de catre piratii somalezi....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/captain-phillips-2013/' addthis:title='Captain Phillips (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul se bazeaza pe intamplari reale ce s-au petrecut in anul 2009. In timp ce se deplasa dinspre Oman spre Mombasa, vasul Maersk Alabama este interceptat de catre piratii somalezi. Capitanul Richard Phillips este luat ostatic. Acesta va petrece cinci zile alaturi de pirati intr-o ambarcatiune de salvare fara apa potabilasi mancare, in asteptarea membrilor SEAL. Datorita prezentei de spirit a echipajului si datorita vitezei de reactie a capitanului Phillips, piratii nu au reusit sa preia controlul asupra navei. In plus, niciun membru al echipajului nu a fost ucis. Maersk Alabama a fost primul vas american, de transport capturat de pirati in ultimele doua secole.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.