Carrie (2013)

Carrie White este o fata destul de draguta insa foarte timida fata de colegii ei de scoala. Acestia profita de timiditatea ei si ii fac mereu farse. Dar aceste lucruri...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/carrie-2013/' addthis:title='Carrie (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Carrie White este o fata destul de draguta insa foarte timida fata de colegii ei de scoala. Acestia profita de timiditatea ei si ii fac mereu farse. Dar aceste lucruri parca nu sunt suficiente pentru Carrie, acasa mama ei are un comportament strict, in ceea ce priveste educatia ei. Cu timpul adolescenta isi da seama ca are abilitati unice si anume capacitatea de telekinezie, de a muta lucruri fara sa le atinga. In seara balului de absolvire, colegii ii pregatesc o noua farsa, insa de data aceasta, gluma proasta o raneste atat de tare pe Carrie, incat nu-si mai poate stapani puterile.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.