Cel Mai Furios Barbat din Brooklyn (2014)

Henry este o persoana extrem de irascibila. Uraste tot ce il inconjoara, nimic nu il multumeste. Intre timp, Dr. Sharon Gill are si ea o zi cat se poate de...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/cel-mai-furios-barbat-din-brooklyn-2014/' addthis:title='Cel Mai Furios Barbat din Brooklyn (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Henry este o persoana extrem de irascibila. Uraste tot ce il inconjoara, nimic nu il multumeste. Intre timp, Dr. Sharon Gill are si ea o zi cat se poate de proasta: pisica sa a sarit de la etajul patru si a murit. Henry vine la spital dupa rezultatele unor analize insa medicul sau este in vacanta. Sharon, iritata la culme, ii spune lui Henry ca mai are doar 90 de zile de trait. Acum, Henry porneste intr-o cursa nebuna, in incercarea de a recupera timpul pierdut si de a se impaca cu sotia sa, fiul sau si fratele sau.
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.