Chemarea Datoriei (2013)

Bobby si Julian sunt crescuti ca doi frati in San Antonio, Texas de tatal adoptiv a lui Booby. Acesta l-a luat pe Julian sa-l creasca de la varsta de 13...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/chemarea-datoriei-2013/' addthis:title='Chemarea Datoriei (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Bobby si Julian sunt crescuti ca doi frati in San Antonio, Texas de tatal adoptiv a lui Booby. Acesta l-a luat pe Julian sa-l creasca de la varsta de 13 ani deoarece parintii lui erau mult prea ocupati sa se certe si sa bea decat sa-l creasca. Prietenii celor doi, Jason si Derek au o idee nebuna, sa jefuiasca un magazin de bauturi din zona. Julian si Bobby nu vor sa participe la jaf insa raman prin preajma. Jaful se incheie cat se poate de prost: proprietara magazinului este ucisa de unul din ei. Nimeni nu scoate o vorba in legatura cu ce s-a intamplat. Julian si Bobby parasesc orasul insa remuscarile nu ii lasa sa traiasca linistiti….acum sunt nevoiti sa se infiltreze intr-o gasca de traficanti de droguri.
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.