Postat in: Drama | Istoric | Thriller

Eroul national Leo Demidov, unul dintre cei mai bine pregatiti agenti ai serviciilor secrete ruse, se afla pe urmele unui criminal in serie care ucide copii. Numai ca intr-o tara profund comunista, care se crede complet vindecata de raul si cruzimea capitalistilor, tacticile de obstructie ale celor care cred imposibila existenta unui asemenea personaj malefic pe teritoriul sau, ii ingreuneaza ancheta. Ba mai mult de-atat, Leo este acuzat de tradare de catre rivalul sau, Vasili, si isi pierde astfel functia si privilegiile aferente. Este exilat intr-un avanpost din provincie impreuna cu sotia sa, Raisa, insa Leo nu face concesii in fata regimului totalitarist si isi continua investigatiile cu ajutorul generalului Nesterov, reusind astfel sa gaseasca bestia cu chip de om si sa demonstreze ca raul inca misuna printre ei.


loading...

Filme Asemanatoare:

10 comentarii la “Child 44 – Crime Trecute sub Tacere (2015)”

 1. masCOOL says:

  bun bun

 2. Dan Can says:

  Un film de Oscar!Nota 10+!!

 3. steluta says:

  Exceptional, !0 !

 4. Cleo says:

  Un film bun.Un film despre care multi ar fi tentati sa creada ca a fost inspirat din ororile perioadei staliniste a Rusiei, dar de fapt sunt doar ororile reale ale comportamentului eronat spus uman care s-a dezvoltat si a actionat int-un mediu propice.

 5. silviu says:

  Superb!plin de suspans si la sfarsit mi-au dat lacrimile.:)

 6. byg ady cos says:

  un film superb 🙂 merita vizionat 🙂 invatam sa apreciem libertatea si viata asa cum este ea 🙂

 7. edi says:

  Super film,nota 10 cu felicitari.

 8. Alexandru says:

  Cum ar fi ca brusc viața ta să încapă într-o valiză, însă valiza este doar o speranță de-a rămâne în viață, fiindcă în momentul următor nu ști dacă rămâi în viață. Foarte bum filmul.

 9. Caius says:

  Excelent realizat! Un Tom Hardy impresionant in rolul unui orfan ajuns capitan in MGB-ul stalinist, degradat apoi reabilitat. Filmul prezinta povestea infiintarii primei sectii de omucideri din Rusia anilor 1950. Nu ratati! Merita!

 10. costin says:

  Foarte bun filmul ,merita vazut !

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *