Postat in: Actiune

Recent sosit in Mexic, fostul soldat Colton MacReady este nevoit sa se infiltreze in Cartelul Antibalas pentru a o salva pe nepoata sa Hailey, rapita in urma cu ceva vreme. Dupa ce reuseste sa o elibereze, intra fara voia sa in posesia unui flash drive ce se dovedeste a fi vital pentru cartel. Liderul cartelului, Fernando “El Jefe” Garcia, vrea acest flash drive cu orice pret si nu se va da in laturi de la nimic pentru a pune mana pe el. A aflat ca Hailey este fiica lui Walt Reynolds, cel care a tradat cartelul in trecut. Ajuns acasa, misiunea lui Colton este de a-si duce sora, pe Angela si nepoata departe de haos. Insa, la scurt timp, membrii cartelului descopera ascunzatoarea celor doua si sunt decisi sa le elimine.


loading...

Filme Asemanatoare:

9 comentarii la “Close Range (2015)”

 1. DeadlyOne says:

  Bun filmul, 9/10

 2. Giusse says:

  Un “desen animat”…

 3. Vasile says:

  O porcarie de film !

 4. ionutz says:

  nota 7,bunicel si nu prea,merita vazut totusi dar se putea ceva mai bine,o actiune seaca sa zic asa,trag aia unui dupa alti de te urasti,apoi se mai bat doi pe acolo.

 5. Filmaretul says:

  Film clasic cu Scott Adkins, cu el in forma fizica excelenta si cu o buna coreografie a batailor, mie mi-a placut. Genul acesta de filme “pentru baieti”, ca si cele cu Van Damme, Steven Seagal, etc. au deja tiparul lor, stii la ce sa te astepti, iti plac sau nu. Mie imi plac.

 6. Anonim says:

  M-a disperat melodia de la începutul filmului, pe urma au băgat-o și pe fundal. Filmul bunicel datorita lui Adkins,care el a făcut toată acțiunea, altfel era o panarama de film. Un regizor idiot.

 7. gelu says:

  Va multumesc pentru acest film frumos de actiune cu un actor preferat. Cu respect

 8. pepe says:

  Bun merita vazut e captivant

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *