Copilul Monstru (2014)

Seok-tae este liderul unei organizatii criminale. Acestia sunt cunoscuti sub numele de Daybreakers deoarece comit crime si jafuri in mijlocul zilei fara sa fie prinsi. Membrii organizatiei rapesc un baietel...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/copilul-monstru-2014/' addthis:title='Copilul Monstru (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Seok-tae este liderul unei organizatii criminale. Acestia sunt cunoscuti sub numele de Daybreakers deoarece comit crime si jafuri in mijlocul zilei fara sa fie prinsi. Membrii organizatiei rapesc un baietel cu scopul de a primi o rascumparare uriasa. Politia le intinde o cursa insa acestia reusesc sa scape. Decid sa creasca baiatul, pe Hwa-yi ca pe propriul lor copil. 14 ani mai tarziu, Hwa-yi viseaza sa studieze arta insa se loveste de refuzul membrilor organizatiei. Seok-tae are alte planuri pentru el, il obliga sa comita prima sa crima. Cand baiatul afla identitatea persoanei ucise, pune la cale un plan de razbunare.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.