Crazy Kind of Love – Dragoste Nebuna (2013)

Gordie Iris isi paraseste sotia, pe Augusta pentru o alta femeie, mult mai tanara. Fii sai sunt disperati, nu stiu ce sa faca cu mama lor, cum sa-i aline suferinta....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/crazy-kind-of-love-dragoste-nebuna-2013/' addthis:title='Crazy Kind of Love – Dragoste Nebuna (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Gordie Iris isi paraseste sotia, pe Augusta pentru o alta femeie, mult mai tanara. Fii sai sunt disperati, nu stiu ce sa faca cu mama lor, cum sa-i aline suferinta. Aceasta refuza sa iasa din dormitor cu saptamanile, refuza sa se hraneasca, intra intr-o depresie crunta. Cand Bette, o persoana nepasatoare, lipsita de griji si optimista intra in viata celor trei, viziunea lor asupra vietii se schimba in mod radical. Bette reuseste sa-i faca sa-si infrunte problemele. In plus, Augusta are un pretendent care este decis sa o cucereasca cu orice pret.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.