Cut Bank (2014)

Actiunea filmului se desfasoara intr-un orasel insular, Cut Bank din Montana. Este una din cele mai toride veri in orasul Cut Bank, un orasel in care toata lumea cunoaste pe...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/cut-bank-2014/' addthis:title='Cut Bank (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Actiunea filmului se desfasoara intr-un orasel insular, Cut Bank din Montana. Este una din cele mai toride veri in orasul Cut Bank, un orasel in care toata lumea cunoaste pe toata lumea.Fosta vedeta a fotbalului Dwayne McLaren lucreaza acum pentru tatal iubitei sale si incearca sa aiba grija asa cum poate de tatal sau invalid. Insa, visul sau este sa scape din acest orasel in care nu are nicio oportunitate de avansare. Intr-o zi, aflat la plimbare cu iubita sa, Dwayne imortalizeaza din intamplare o crima teribila: cea a postasului din oras, ucis de un barbat mascat. Se pare ca aceste dovezi ii vor asigura lui Dwayne iesirea din oraselul Cut Bank.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.