Cybernatural (2015)

Intr-o seara, video conferintei pe Skype dintre Blaire si Mitch li se alatura si Jess, Adam, Ken si Val. Cei sase liceeni incep sa isi planuiasca seara absolvirii cand pe...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/cybernatural-2015/' addthis:title='Cybernatural (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Intr-o seara, video conferintei pe Skype dintre Blaire si Mitch li se alatura si Jess, Adam, Ken si Val. Cei sase liceeni incep sa isi planuiasca seara absolvirii cand pe pagina de Facebook a lui Val apar niste poze compromitatoare. Apoi Mitch si Blaire primesc mesaje private pe Facebook, ba chiar şi un e-mail. Surpriza neplacuta e ca expeditorul mesajelor e o fosta colega de liceu care s-a sinucis cu un an in urma. Desi initial totul pare sa fie o farsa de prost gust, a cuiva care i-a spart conturile personale Laurei, pe masura ce le sunt dezvaluite cele mai ascunse secrete, cei sase liceeni incep sa-si dea seama ca au de-a face cu o forta supranaturala care vrea sa ii omoare.








loading...





  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.