Dallas Buyers Club (2013)

Protagonistul filmului este Ron, un simplu electrician, pe care medicii l-au diagnosticat cu SIDA. Dorinta de a avea o viata normala i-a dat lui Ron puterea sa lupte impotriva acestei...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/dallas-buyers-club-2013/' addthis:title='Dallas Buyers Club (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Protagonistul filmului este Ron, un simplu electrician, pe care medicii l-au diagnosticat cu SIDA. Dorinta de a avea o viata normala i-a dat lui Ron puterea sa lupte impotriva acestei boli. El cauta cu disperare o solutie pentru a supravietui, incercand diferite tratamente, dupa retete traditionale. Pentru a avea incredientele necesare, care trebuiesc importate din strainatate, Ron se expune riscului de a avea probleme cu politia.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.