Dead Drop (2013)

Un fost agent CIA este infiltrat intr-o retea de contrabanda in nordul Mexicului. Dupa ce a supravietuit im mod miraculos unei caderi din avion de la peste 3000 de metri...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/dead-drop-2013/' addthis:title='Dead Drop (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un fost agent CIA este infiltrat intr-o retea de contrabanda in nordul Mexicului. Dupa ce a supravietuit im mod miraculos unei caderi din avion de la peste 3000 de metri deasupra oceanului, iata-l implicat intr-o misiune periculoasa, in mijlocul celor mai de temut traficanti de droguri din lume. Acesta mai are o misiune deosebit de importanta: sa-l gaseasca pe cel care l-a aruncat din avion. Nemaiamintindu-si ce s-a intamplat atunci, avand doar amintiri vagi, incearca din rasputeri sa refaca firul de acolo de unde s-a rupt. Cine l-a aruncat din avion? Sa fi fost vorba despre cel mai bun prieten al sau?

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.