Dead Man Down (2013)

Actiunea filmului se desfasoara in New York, in lumea interlopa si putin cunoscuta oamenilor de rand. Victor lucreaza pentru cel mai periculos mafiot din oras, devenind pentru acesta, o persoana...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/dead-man-down-2013/' addthis:title='Dead Man Down (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Actiunea filmului se desfasoara in New York, in lumea interlopa si putin cunoscuta oamenilor de rand. Victor lucreaza pentru cel mai periculos mafiot din oras, devenind pentru acesta, o persoana de incredere, in momentul in care acesta ii salveaza viata, intr-un schimb de focuri. Mai tarziu Victor o cunoaste pe Beatrice, o fata frumoasa si seducatoare, de care se indragosteste. In urma unui accident, Beatrice a ramas cu o cicatrice urata pe fata, autorul fiind nepedepsit, o face pe aceasta sa puna la cale un plan de razbunare, cerand ajutorul lui Victor, chiar daca si acesta pune la cale planul lui de a-si razbuna sotia si fetita, ucise chiar de oamenii pentru care lucreaza in prezent.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.