Dead Rising: Watchtower (2015)

O comunitate aflata in carantina este infestata cu un virus care ii poate transforma pe membrii sai in adevarati zombie. Toti cei aflati acolo depind de medicamentele aflate in cortul...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/dead-rising-watchtower-2015/' addthis:title='Dead Rising: Watchtower (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

O comunitate aflata in carantina este infestata cu un virus care ii poate transforma pe membrii sai in adevarati zombie. Toti cei aflati acolo depind de medicamentele aflate in cortul de prim ajutor. E singura lor sansa de a ramane oameni. Desi situatia se agraveaza si vaccinurile nu isi mai fac de fiecare data efectul, iar strazile ajung sa fie invadate de zombie agresivi si periculosi, autoritatile continua sa sustina ca nu exista motive de alarmare, mizand pe o solutie extrema: sa le dea foc celor aflati in carantina. Reporterii aflati la fata locului sunt cei care afla subterfugiile acestei situatii letale, ajungand, totodata, sa faca tot ce le sta in putinta pentru a nu cadea ei insisi victima virusului.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.