Decoding Annie Parker – Neinvinsa Annie (2013)

Annie Parker avea doar 14 ani cand si-a pierdut mama din cauza cancerului la san. La varsta de 19 ani, Annie se casatoreste cu Paul, barbat ce curata piscinele in...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/decoding-annie-parker-neinvinsa-annie-2013/' addthis:title='Decoding Annie Parker – Neinvinsa Annie (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Annie Parker avea doar 14 ani cand si-a pierdut mama din cauza cancerului la san. La varsta de 19 ani, Annie se casatoreste cu Paul, barbat ce curata piscinele in Toronto si viseaza sa devina un muzician faimos. In momentul in care Annie afla ca si ea sufera de cancer mamar, Paul are o aventura cu cea mai buna prietena a lui Annie, Louise. Cand Annie ii reproseaza acestuia faptul ca a inselat-o, Paul ii marturiseste ca nu se mai simte deloc atras de ea din cauza dubeli masectomii pe care a fost nevoita sa o faca din cauza bolii.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.