Delicventa Juvenila (2014)

Eric este un tanar detinut foarte violent. Acesta a fost aruncat inca de la o varsta frageda intr-o inchisoare de maxima securitate destinata adultilor. In spatele gratiilor, misiunea lui Eric...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/delicventa-juvenila-2014/' addthis:title='Delicventa Juvenila (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Eric este un tanar detinut foarte violent. Acesta a fost aruncat inca de la o varsta frageda intr-o inchisoare de maxima securitate destinata adultilor. In spatele gratiilor, misiunea lui Eric este una dubla: trebuie sa lupte pentru a se afirma in fata celorlalti detinuti, sa supravietuiasca si trebuie sa isi masoare puterea cu tatal sau, care este si el inchis in acelasi loc. Tatal sau si-a petrecut jumatate din viata inchis. Alaturi de ceilalti detinuti, Eric invata noi tehnici de suprevietuire. Insa, ceea ce trebuie Eric sa invete este sa nu mai fie atat de violent.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.