Delicventa Juvenila (2014)

Eric este un tanar detinut foarte violent. Acesta a fost aruncat inca de la o varsta frageda intr-o inchisoare de maxima securitate destinata adultilor. In spatele gratiilor, misiunea lui Eric...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/delicventa-juvenila-2014/' addthis:title='Delicventa Juvenila (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Eric este un tanar detinut foarte violent. Acesta a fost aruncat inca de la o varsta frageda intr-o inchisoare de maxima securitate destinata adultilor. In spatele gratiilor, misiunea lui Eric este una dubla: trebuie sa lupte pentru a se afirma in fata celorlalti detinuti, sa supravietuiasca si trebuie sa isi masoare puterea cu tatal sau, care este si el inchis in acelasi loc. Tatal sau si-a petrecut jumatate din viata inchis. Alaturi de ceilalti detinuti, Eric invata noi tehnici de suprevietuire. Insa, ceea ce trebuie Eric sa invete este sa nu mai fie atat de violent.

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.