Departe de Lumea Dezlantuita (2015)

Pe cand era doar o tanara fara niciun ban, rebela dra Everdene refuza cererea in casatorie a oierului Gabriel Oak, nedorindu-si un sot de conditie sociala superioara care sa ii...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/departe-de-lumea-dezlantuita-2015/' addthis:title='Departe de Lumea Dezlantuita (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Pe cand era doar o tanara fara niciun ban, rebela dra Everdene refuza cererea in casatorie a oierului Gabriel Oak, nedorindu-si un sot de conditie sociala superioara care sa ii limiteze independenta. Insa cand rolurile se schimba si dra Everdene mosteneste o ferma, il angajeaza pe baciul Gabriel ramas de curand fara niciun venit. Dra Everdene este curtata si de vecinul burlac si prosper, William Boldwood, insa inima i-o cucereste sergentul Frank Troy, care dupa nunta lasa sa se intrevada un spirit chinuit de patima pariurilor si de o deceptie din dragoste. Cand Frank isi reintalneste fosta mare iubire si afla ca asteapta un copil, incepe imediat sa viseze la un nou viitor in doi, uitand complet de indatoririle fata de dra Everdene.
loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.