Devil’s Pass (2013)

In Februarie 1959, noua schiori se aventurau in Muntii Ural din Rusia. Doua saptamani mai tarziu, toti au fost gasiti morti. Timp de zeci de ani s-a cautat o explicatie....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/devils-pass-2013/' addthis:title='Devil’s Pass (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In Februarie 1959, noua schiori se aventurau in Muntii Ural din Rusia. Doua saptamani mai tarziu, toti au fost gasiti morti. Timp de zeci de ani s-a cautat o explicatie. Evenimentul a ajuns sa fie cunoscut sub numele de Dyatlov Pass Incident. Nimeni nu a reusit sa explice de ce au fost gasit la zeci de kilometri distanta de locul in care au campat, mutilati si dezbracati si plini de rani interne. 5 studenti americani ambitiosi vin in locul respectiv in incercarea de a deslusi misterul. Dar ce gasesc este mai socant decat si-ar fi imaginat. Au loc fenomene terifiante si inexplicabile, ceea ce ii fac sa creada ca nu sunt singuri.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.