Diana (2013)

Filmul prezinta povestea uneia dintre cele mai cunoscute si mai iubite femei din lume. Printesa Inimilor, cum a fost supranumita de catre fani, Diana, si-a castigat popularitatea atunci cand a...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/diana-2013/' addthis:title='Diana (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul prezinta povestea uneia dintre cele mai cunoscute si mai iubite femei din lume. Printesa Inimilor, cum a fost supranumita de catre fani, Diana, si-a castigat popularitatea atunci cand a acceptat sa se casatoreasca cu Printul Charles, mostenitorul Coroanei Britanice. In ciuda diferentei de varsta dintre cei doi, Diana era optimista cu privire la viitorul lor impreuna. Viata de familie la palat, era departe de a fi una din basm, Printul Charles nu a putut renunta la relatia cu amanta sa si totul se termina in anul 1996, cu un divort. Diana isi dedica mare parte din viata, actelor de caritate, pana la moartea subita ce a avut loc in anul 1997.
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.