Postat in: Comedie

Jason Kelly urmeaza sa se casatoreasca cu logodnica sa, fiica sefului. Probabil viitor asociat, Jason este convins ca va avea o cariera stralucita de avocat datorita acestei casnicii. Totul este dat peste cap in momentul in care Dick, bunicul sau, un fost general, insista sa il insoteasca intr-o calatorie cu destinatia Florida pentru a profita de soare si plaja. Dick este exact opusul nepotului sau. Aceasta calatorie ii va apropia pe cei doi barbati care incearca sa se inteleaga mai bine. Insa, la scurt timp, au parte de tot felul de evenimente care mai de care mai ciudate care pun in pericol nunta lui Jason.


ATENTIE! FILMUL CONTINE LIMBAJ FOARTE LICENTIOS!!!
loading...

Filme Asemanatoare:

3 comentarii la “Dirty Grandpa (2016)”

  1. Mihai says:

    Nota 10 , un film asa bun nu am mai vazut de multa vreme, recomand tuturor !!!

  2. Caius says:

    Un film destul de haios, aluziv sexual, ca mai toate filmele americane din ultimul sfert de secol. De Niro face joaca excelent (ca intotdeauna) rolul unui batran libidonos, obsedat de a face sex cu o tanara ce poate sa-i fie nepoata. Nu credeam ca Robert de Niro isi poate cobori standardele in asemenea hal… Zac Efron pare in forma maxima. Finalul este previzibil. Nota 8!

  3. Caius says:

    Un film destul de haios, aluziv sexual, ca mai toate filmele americane din ultimul sfert de secol. De Niro joaca excelent (ca intotdeauna) rolul unui batran libidonos, obsedat de a face sex cu o tanara ce poate sa-i fie nepoata. Nu credeam ca Robert de Niro isi poate cobori standardele in asemenea hal… Zac Efron pare in forma maxima. Finalul este previzibil. Nota 8!

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *