Dirty Grandpa (2016)

Jason Kelly urmeaza sa se casatoreasca cu logodnica sa, fiica sefului. Probabil viitor asociat, Jason este convins ca va avea o cariera stralucita de avocat datorita acestei casnicii. Totul este...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/dirty-grandpa-2016/' addthis:title='Dirty Grandpa (2016)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Jason Kelly urmeaza sa se casatoreasca cu logodnica sa, fiica sefului. Probabil viitor asociat, Jason este convins ca va avea o cariera stralucita de avocat datorita acestei casnicii. Totul este dat peste cap in momentul in care Dick, bunicul sau, un fost general, insista sa il insoteasca intr-o calatorie cu destinatia Florida pentru a profita de soare si plaja. Dick este exact opusul nepotului sau. Aceasta calatorie ii va apropia pe cei doi barbati care incearca sa se inteleaga mai bine. Insa, la scurt timp, au parte de tot felul de evenimente care mai de care mai ciudate care pun in pericol nunta lui Jason.


ATENTIE! FILMUL CONTINE LIMBAJ FOARTE LICENTIOS!!!

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.