Disconnect (2013)

Kyle, care face videochat, o intalneste pe chatroom pe Nina, o jurnalista care este interesata de conditiile in care traieste. Elevii de colegiu Jason si Frye decid sa-l hartuiasca pe...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/disconnect-2013/' addthis:title='Disconnect (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Kyle, care face videochat, o intalneste pe chatroom pe Nina, o jurnalista care este interesata de conditiile in care traieste. Elevii de colegiu Jason si Frye decid sa-l hartuiasca pe Ben Boyd, un elev batjocorit zi de zi la scoala. Acestia il determina pe Ben, sub o identitate feminina, creata pe o retea sociala, sa-i trimita o poza compromitatoare pe care o distribuie imediat peste tot. Cindy si Derek tocmai si-au pierdut copilul. Cindy cauta consolarea pe Internet, dialogand cu persoane ce au trait o experienta similara. Contul lor de banca fiind devalizat prin intermediul internetului, cei doi apeleaza la detectivul (si tatal lui Jason) Mike Dixon care, incearca sa dea de urma infractorului. Prin intermediul acestor personaje, ni se arata cum Internetul si mijloacele moderne de comunicare pot distruge viata unor oameni.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.