Dl. Peabody si Sherman – Calatorie in timp (2014)

Dl. Peabody este un inventator genial, un afacerist fara pereche, un gurmand, dublu medaliat la Jocurile Olimpice si…un caine. Acesta a adoptat un baietel, pe Sherman. Intr-o zi, Sherman foloseste...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/dl-peabody-si-sherman-calatorie-in-timp-2014/' addthis:title='Dl. Peabody si Sherman – Calatorie in timp (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dl. Peabody este un inventator genial, un afacerist fara pereche, un gurmand, dublu medaliat la Jocurile Olimpice si…un caine. Acesta a adoptat un baietel, pe Sherman. Intr-o zi, Sherman foloseste cea mai importanta si mai secreta inventie a tatalui sau pentru a-si impresiona o colega de clasa, pe Penny. Cei doi reusesc sa strice cursul unor evenimente istorice esentiale asta pentru ca Sherman incalca o serie de reguli in ceea ce priveste calatoria in timp. Dl. Peabody este nevoit sa gaseasca o solutie rapida pentru a repara istoria si pentru a-i aduce pe cei doi rapid inapoi.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.