Postat in: Drama

Credinta unui pastor este zdruncinata de un predicator pe care il intalneste pe stada. Acest lucru provoaca un lant de evenimente, schimband viata a 12 suflete odata pentru totdeauna. Unii vor supravietui, altii nu, insa viata tuturor va fi schimbata radical. Un cuplu in varsta incearca sa treaca peste trauma pierderii unicului lor copil. Pastorul si sotia lor nu pot concepe un copil. O mama si fiica sa nu au un acoperis deasupra capului. O tanara infirmiera si sotul ei sunt implicati intr-un proces care ii afecteaza enorm. O tanara mama este pe cale sa aduca pe lume primul ei copil. Un veteran de razboi se intoarce acasa cu stres postraumatic. O tanara sinucigasa isi doreste sa isi revada tatal si sa se simta iubita din nou. Mesajul pentru toate aceste suflete chinuite este unul simplu: ai credinta?


loading...

Filme Asemanatoare:

7 comentarii la “Do You Believe? (2015)”

 1. Andreea says:

  da exista miracole zi de zi la fiecare pas ele sunt…. ptr ca fiecare intamplare din viata noastra ne este data cu un scop…

  frumos film cu pilde:)

 2. ionut says:

  pur si simplu SUPERB

 3. Adna says:

  Superb! Merita văzut! Ne reaminteste de adevăratul sens al existentei!
  Cântecul de la final este superb!

  Dumnezeu e mai aproape decât credem, il putem “vedea si simți” in fiecare clipa daca ne oprim sa contemplam sis. Aici auzim glasul!
  God is my best friend! He never disapoint ! 🙂

 4. miryam says:

  EMOTIONANT!pina la lacrimi….

 5. Alexandru says:

  Un film care impresionează.

 6. anna says:

  filmu asta mi-a furat cateva lacrimi..superb…:)

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *