Don Jon (2013)

Actiunea filmului este centrata pe un Don Juan modern care incearca din rasputeri sa-si schimbe naravul. Jon Martallo, poreclit Don Jon de amici este un barbat care obisnuieste sa mearga...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/don-jon-2013/' addthis:title='Don Jon (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Actiunea filmului este centrata pe un Don Juan modern care incearca din rasputeri sa-si schimbe naravul. Jon Martallo, poreclit Don Jon de amici este un barbat care obisnuieste sa mearga la biserica, un barbat care isi respecta familia. Are un singur defect major: este obsedat de sex. Obisnuieste sa-si exerseze talentul de Don Juan prin cluburile de noapte. Cand nu reuseste sa agate femei se refugiaza in vizionarea de filme pentru adulti. Destinul i-o scoate in cale pe Barbara, o femeie super romantica care viseaza sa-si intalneasca printul pe cal alb. Va reusi Barbara sa-l schimbe pe Jon?


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.