Don Verdean (2015)

Pe vremuri, unul din cei mai buni si mai cunoscuti specialisti in arheologia biblica, Don Verdean o duce din ce in ce mai greu. Reusitele sale sunt acum contestate, exoeditiile...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/don-verdean-2015/' addthis:title='Don Verdean (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Pe vremuri, unul din cei mai buni si mai cunoscuti specialisti in arheologia biblica, Don Verdean o duce din ce in ce mai greu. Reusitele sale sunt acum contestate, exoeditiile sale nu mai sunt finantate iar asistentul sau a devenit un lenes fara pereche. Un pastor vrea sa il trimita pe Don in Israel in cautare de relicve crestine. Convins ca pastorul si membrii parohiei acestuia vor crede in absolut orice le-ar aduce, Don este decis sa se imbogateasca. Impreuna cu asistenul sau Don se intoarce cu o multime de descoperiri false insa ceea ce nu stie Don este ca niciun secret nu ramane ingropat pentru totdeauna.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.