Dragon Ball Z: Invierea (2015)

Beerus, lordul malefic al distrugerii, decide sa nu mai nimiceasca planeta Pamant. Scapand astfel de la pieire, pe pamant se reintorc vremurile tihnite, cu zile senine si lipsite de griji....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/dragon-ball-z-invierea-2015/' addthis:title='Dragon Ball Z: Invierea (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Beerus, lordul malefic al distrugerii, decide sa nu mai nimiceasca planeta Pamant. Scapand astfel de la pieire, pe pamant se reintorc vremurile tihnite, cu zile senine si lipsite de griji. Intre timp, locuitorii de pe Planeta 448 se revolta, iar Sorbet, liderul soldatilor care au mai ramas din armata lui Freeza, ordona retragerea. Intrebandu-si soldatii daca au localizat o noua planeta pentru Namekieni, acestia raspund ca in ciuda robotilor spioni pe care i-au trimis in cercetare, rezultatul e negativ. Astfel, Sorbet si Tagoma, incearca sa isi readuca la viata liderul cu ajutorul Globurilor Dragonului. Dupa ce reusesc sa il resusciteze pe Freeza, acesta hotaraste sa se intoarca din nou pe Pamant, hotarat sa se razbune pe saiyansii care l-au umilit candva.
loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.