Dragoste la Persoana a Treia (2014)

Trei povesti de dragoste se intersecteaza, trei povesti a trei cupluri de indragostiti din orase diferite – Roma, New York si Paris. Michael, un scriitor celebru, pastreaza un jurnal in...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/dragoste-la-persoana-a-treia-2014/' addthis:title='Dragoste la Persoana a Treia (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Trei povesti de dragoste se intersecteaza, trei povesti a trei cupluri de indragostiti din orase diferite – Roma, New York si Paris. Michael, un scriitor celebru, pastreaza un jurnal in care are obiceiul de a se referi la el la persoana a treia. La Paris, Michael decide sa se retraga intr-o camera de hotel in incercarea de termina cartea inceputa. Are o relatie cu Anna, o jurnalista ambitioasa. In Roma, Sean, un barbat de origine americana, se indragosteste de Monika, o femeie din Albania. In New York, Julia, o fosta actrita se lupta pentru custodia fiului sau.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.