Drive Hard – Cursa Teribila (2014)

Un fost pilot de curse, Peter, extrem de cunoscut pe vremuri, s-a reprofilat si a devenit instructor. Acesta ii da lectii de condus unui nou client pe care il considera...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/drive-hard-cursa-teribila-2014/' addthis:title='Drive Hard  – Cursa Teribila (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un fost pilot de curse, Peter, extrem de cunoscut pe vremuri, s-a reprofilat si a devenit instructor. Acesta ii da lectii de condus unui nou client pe care il considera cam suspect. Si instinctul nu il inseala. In mijlocul unei lectii de condus, acesta ii cere sa faca o scurta oprire la banca, chipurile sa scoata niste bani. Se intoarce cu 9 milioane de dolari din banca pe care tocmai a jefuit-o. Il obliga pe Peter sa devina soferul sau. Curand atat mafia cat si politia se afla pe urmele lor. Mafia vrea sa isi ia si ea o parte din bani, politia vrea sa ii bage dupa gratii.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.