Dumb and Dumber To (2014)

Au trecut mai bine de 20 de ani dar Lloyd si Harry sunt la fel de tantalai dar si cei mai buni prieteni din lume. Lloyd afla socat ca prietenul...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/dumb-and-dumber-to-2014/' addthis:title='Dumb and Dumber To (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Au trecut mai bine de 20 de ani dar Lloyd si Harry sunt la fel de tantalai dar si cei mai buni prieteni din lume. Lloyd afla socat ca prietenul sau Harry are nevoie urgenta de un transplant de rinichi, altfel risca sa moara. Hotarati sa gaseasca un donator in cel mai scurt timp, cei doi gogomani pleaca in cautarea copilului nelegitim al lui Harry, acum in varsta de 20 de ani. Evident, pe drum au parte de o multime de peripetii, cei doi prieteni trezindu-se in mijlocul unei situatii complicate ce implica familia adoptiva a presupusului copil al lui Harry care nu se astepta ca acesta sa apara dupa atata amar de vreme.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.