Dusmanul (2014)

Trecand printr-o grava criza de identitate, un profesor naiv de istorie pe nume Adam Bell, a carui viata a cazut intr-o rutina autodestructiva si monotona, tocmai si-a descoperit ‘dublul’ in...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/dusmanul-2014/' addthis:title='Dusmanul (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Trecand printr-o grava criza de identitate, un profesor naiv de istorie pe nume Adam Bell, a carui viata a cazut intr-o rutina autodestructiva si monotona, tocmai si-a descoperit ‘dublul’ in persoana unui actor. Nerabdator sa-l intalneasca, Adam il va intalni pe Anthony, un actor ce locuieste cu sotia sa insarcinata, Helen. Intalnirea aceasta le va schimba amandurora vietile pentru totdeauna.Intre cei doi se instaleaza o competitie ciudata: fiecare dintre ei va incerca sa se culce cu partenera celuilalt. Insa, din aceasta competitie, unul singur va scapa cu viata.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.