Postat in: Drama | Thriller

In anii ’90, Evan Lake a fost unul din cei mai buni agenti C.I.A. Totul s-a schimbat in ziua in care a fost capturat si torturat de teroristul Muhammad Banir. Banir a fost ucis in timpul salvarii dramatice ale lui Lake. 22 de ani mai tarziu, Lake este o adevarata legenda insa din cauza ranilor suferite in timpul torturii a fost nevoit sa se axeze pe munca la birou. Singurul sau sprijin este prietenul si colegul sau Milton Schultz. Cand acesta din urma ii spune ca Banir ar putea fi in viata, Evan este decis sa faca dreptate odata pentru totdeauna.


loading...

Filme Asemanatoare:

5 comentarii la “Dying of the Light (2014)”

 1. Doina says:

  dates nu inseamna date, dates sunt curmale….film bunicel, Cage nu mai are bani ? Ciudat accent mai au unii romani

 2. florin says:

  pierdere de timp, cam de 2-3 ani Cage scoate numai porcarii

 3. mike says:

  Am zis si eu de multe ori ca Nicholas Cage are numai filme slabe in ultima vreme, dar asta nu e chiar atat de prost pe cat o spun altii. E asa, mai prostutz…Nu inseamna ca a ramas fara bani daca filmarile sunt in Romania – asta este mana producatorilor. Daca tot a fost facut in Romanica si daca tot au folosit cativa actori romani, nu stiu de ce a trebuit sa bage si niste moldoveni acolo cxare se faceau ca vorbesc romaneste..
  Una peste alta – un film slabutz spre bunisor, dar nu e totusi pierdere de vreme.

 4. Filmaretul says:

  Destul de slab, mai ales intriga care nu atrage cu nimic. Nici realizarea nu e cine stie ce, se vede ca e facut cu buget destul de mic. Majoritatea scenelor sunt filmate in Romania. Pacat de Nicolas Cage – a inceput de ceva timp sa joace in filme subtiri.

 5. John says:

  John Cage cu caciula de miel brumarie.

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *