Dying of the Light (2014)

In anii ’90, Evan Lake a fost unul din cei mai buni agenti C.I.A. Totul s-a schimbat in ziua in care a fost capturat si torturat de teroristul Muhammad Banir....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/dying-of-the-light-2014/' addthis:title='Dying of the Light (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In anii ’90, Evan Lake a fost unul din cei mai buni agenti C.I.A. Totul s-a schimbat in ziua in care a fost capturat si torturat de teroristul Muhammad Banir. Banir a fost ucis in timpul salvarii dramatice ale lui Lake. 22 de ani mai tarziu, Lake este o adevarata legenda insa din cauza ranilor suferite in timpul torturii a fost nevoit sa se axeze pe munca la birou. Singurul sau sprijin este prietenul si colegul sau Milton Schultz. Cand acesta din urma ii spune ca Banir ar putea fi in viata, Evan este decis sa faca dreptate odata pentru totdeauna.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.