Earth to Echo – Extraterestrul Echo (2014)

Prietenia dintre Tuck, Munch si Alex, un grup de elevi, este pusa la grea incercare. Constructia unei autostrazi care ar trebui sa treaca prin periferia din Nevada in care locuiesc,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/earth-to-echo-extraterestrul-echo-2014/' addthis:title='Earth to Echo – Extraterestrul Echo (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Prietenia dintre Tuck, Munch si Alex, un grup de elevi, este pusa la grea incercare. Constructia unei autostrazi care ar trebui sa treaca prin periferia din Nevada in care locuiesc, le obliga familia sa se mute, sa se distanteze unul de celalalt. In timp ce ziua mutarii este din ce in ce mai aproape, telefoanele inteligente ale celor trei baieti incep sa primeasca o serie de mesaje codate ciudate. Hotarati sa descifreze aceste mesaje, adolescentii realizeaza in curand ca aceste mesaje formeaza o harta care ii conduce pana la un mic extraterestru. Baietii incearca sa il ajute sa isi gaseasca nava spatiala insa un grup de barbati rau intentionati care se dau drept muncitori ii indruma pe o pista gresita.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.