Postat in: Actiune | Sci-Fi

Intr-un viitor indepartat, Pamantul se afla sub controlul unei rase de extraterestri, extrem de organizati, cunoscuti sub numele de Mimics. In timp ce Umanitatea lupta cu toate fortele pentru a-si regasi libertatea, colonelul Cage este ucis intr-o batalie insa prins intr-o falie temporala, trezindu-se mereu in ziua bataliei. De fiecare data, Cage incearca sa invete din greseli, sa capete experienta pentru a putea lupta cat mai bine impotriva acestor dusmani ai planetei. In lupta sa, Cage este insotit de curajoasa Rita Vrataski. Va reusi Cage sa scape din falia temporala in care a intrat?


loading...

Filme Asemanatoare:

7 comentarii la “Edge of Tomorrow – Ziua Cea Mai Lunga (2014)”

 1. alt Mitica says:

  Ce a fost super,incarcarea greoaie?

  • Inca un Mitica says:

   Daca ai un comp carn,net de toata jena si nu stii sa-l folosesti,nu-i nimeni de vina. Misto filmul. Se incarca super repede,doar 3-4 secunde pe pauza si merge brici.

 2. Alex says:

  Copie jegoasa a unei idei geniale . All you need is kill sau Ōru Yū Nīdo Izu Kiru scrisa de Hiroshi Sakurazaka este manga dupa care sau inspirat .
  Pentru iubitori de manga recomand sa o cititi , personal ma facut sa plang , e plina de emotii , aici totu este la fel precum un FPS prost si distractiv.

 3. sergiu says:

  deci sincer vorbind ii singuru film dea. lui tom Cruise care chiar îmi place…bravo celor de la site foarte buna calitatea la film. continuați tot așa

 4. Robert Stefan says:

  pai …doar ce m-am uitat la el a doua oara 😀 , uitasem cand l-am vazut ultima data . nu cred ca e posibil sa te plictisesti cand il revezi

 5. Marius says:

  Este bunicel filmul,se putea si mai bine!

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *