El Nino (2014)

In Stramtoarea Gibraltar, trei tineri, El Nino, Halil si El Compi, sunt decisi sa faca bani rapid cu ajutorul traficului de droguri. Planul lor este sa treaca o cantitate cat...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/el-nino-2014/' addthis:title='El Nino (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In Stramtoarea Gibraltar, trei tineri, El Nino, Halil si El Compi, sunt decisi sa faca bani rapid cu ajutorul traficului de droguri. Planul lor este sa treaca o cantitate cat mai mare de droguri in Europa. Politistul Jesus se afla pe urmele lor si incearca de mai bine de 10 ani sa anihileze retelele de droguri din regiune, fara succes insa. Un barbat cunoscut sub porecla de El Ingles i-a scapat printre degete in urma cu ceva timp. Jesus banuieste ca cineva din interiorul politiei il informeaza pe acesta de fiecare miscare a lor. Drept urmare, trebuie sa afle cine este aceste inainte sa faca urmatoarea miscare.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.