Elysium (2013)

Actiunea filmului se desfasoara in anul 2154, cand planeta Pamant este devastata de boli si poluare. Oamenii de rand, fac eforturi mari sa supravietuiasca , in timp ce oamenii bogati,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/elysium-2013/' addthis:title='Elysium (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Actiunea filmului se desfasoara in anul 2154, cand planeta Pamant este devastata de boli si poluare. Oamenii de rand, fac eforturi mari sa supravietuiasca , in timp ce oamenii bogati, traiesc intr-un mediu regal, pe o statie spatiala numita Elysium. Max un fost hot de masini, lucreaza acum intr-o fabrica si incearca din rasputeri sa treaca peste momentele in care este badjocorit si amenintat de catre seful sau. Intr-o zii un accident de munca ii va schimba radical cursul vietii. Constient ca mai are doar cateva zile de trait, Max risca totul pentru a calatorii pe statia spatiala, in scopul gasirii unui remediu pentru salvare.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.