Endless Love – Indragostiti Pentru Totdeauna (2014)

Jade este o tanara ce provine dintr-o familie instarita. Nu i-a lipsit niciodata nimic, a trait mereu in puf, insa este mereu cu nasul in carti, izolata de lume. In...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/endless-love-indragostiti-pentru-totdeauna-2014/' addthis:title='Endless Love – Indragostiti Pentru Totdeauna (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Jade este o tanara ce provine dintr-o familie instarita. Nu i-a lipsit niciodata nimic, a trait mereu in puf, insa este mereu cu nasul in carti, izolata de lume. In momentul in care il intalneste pe David, un tanar carismatic, Jada se indragosteste la prima vedere. Tatal tinerei este destul de scpetic, banuieste ca David este prea bun ca sa fie adevarat. Drept urmare incepe sa-l investigheze, incepe sa-i rascoleasca trecutul in cautare de secrete intunecate. Parintii tinerei incearca sa-i desparta pe cei doi insa acestia se incapataneaza sa ramana impreuna.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.