Enemies Closer (2013)

Un avion de mici dimensiuni se prabuseste intr-un lac, din Kings Island, la granita dintre SUA si Canada. Acesta era folosit pentru a transporta droguri peste granita. Mercenarul Frenchie, un...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/enemies-closer-2013/' addthis:title='Enemies Closer (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un avion de mici dimensiuni se prabuseste intr-un lac, din Kings Island, la granita dintre SUA si Canada. Acesta era folosit pentru a transporta droguri peste granita. Mercenarul Frenchie, un tip fara scrupule si se foloseste de orice ca sa gaseasca incarcatura de la bordul aeronavei. Henry este paznicul parcului, cu un trecut marcat de razboiul din Afganistan si care a ales sa se refugieze in acesta zona, pentru a lasa totul in urma. Linistea pe care a cautat-o timp de trei ani, este tulburata de Clay. Acesta a venit sa-l gaseasca pe Henry si sa se razbune pentru moartea fratelui sau, Decker care a fost ucis in Afganistan. Clay si Henry trebuie sa lase neintelegerile deoparte si sa incerce sa se salveze din calea lui Frenchie.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.