Escape Plan (2013)

Ray Breslin se numara printre cei mai buni experti in securitate. Dupa ce a proiectat inchisoarea perfecta, ajunge sa fie inchis in ea, cazand victima unei inscenari. Ray se vede...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/escape-plan-2013/' addthis:title='Escape Plan (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Ray Breslin se numara printre cei mai buni experti in securitate. Dupa ce a proiectat inchisoarea perfecta, ajunge sa fie inchis in ea, cazand victima unei inscenari. Ray se vede nevoit sa isi foloseasca cunostintele acumulate despre inchisori pentru a evada si pentru a da de barbatul care l-a trimis la inchisoare. Rottmayer, un detinut complex si intelept care lupta sa isi ajute colegii detinuti il va ajuta pe Ray sa evadeze. Cei doi, se vor uni in tentativa de evadare cu un al treilea detinut, cu Hush, un geniu al calculatoarelor.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.