Postat in: Drama

Dupa o cearta violenta cu iubita sa, Tomas, un scriitor in pana de inspiratie, se afla la volanul masinii sale, pe un drum inzapezit. Din cauza lipsei de vizibilitate, Tomas loveste mortal un baiat care traversa strada. Dupa cativa ani, cand lui Tomas i se pare totul pierdut, dupa cateva relatii esuate, acesta pare sa gaseasca drumul neasteptat spre cainta: tragedia provocata se transforma in succes literar. Insa, cand in sfarsit crede ca a reusit sa treaca peste acest eveniment tragic, Tomas afla pe propria piele ca unele persoane abia acum s-au decis sa il faca sa plateasca pentru fapta sa.


loading...

Filme Asemanatoare:

2 comentarii la “Every Thing Will Be Fine (2015)”

  1. Andreea says:

    hmmmm… ciudat film…. un pic psihologic… e ciudat modul in care este accidentat baietelul… mai ales ca nu apar dovezile… poate ptr unii este plictisitor…. mie cel putin mi-a ridicar o serie de intrebari ….

    nota 7

  2. cornel says:

    Ciudat e putin spus. O pierdere de timp in adevăratul sens al cuvântului. Cât despre plicitisitor, aici rămâne un mare semn de intrebare… astepti să se intample ceva cu subiectul filmului, dar cel mai asteptat moment este acela cand se termina. Sfarsitul te scapa de chinul de a viziona acest film.
    Nota 5 cu indulgenta

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *