Extinction (2015)

Dupa ce un virus a transformat aproape intreaga omenire in niste creaturi ciudate, care prezentau simptome de rabie, un mic grup necontaminat se refugiaza in oraselul Harmony, care este acoperit...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/extinction-2015/' addthis:title='Extinction (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dupa ce un virus a transformat aproape intreaga omenire in niste creaturi ciudate, care prezentau simptome de rabie, un mic grup necontaminat se refugiaza in oraselul Harmony, care este acoperit cu zapada, sperand ca frigul si troienele sa tina monstrii la distanta. Printre supravietuitori erau si Lu, o fetita de 9 ani, si Patrick si Jack, doi barbati care erau macinati de ura si resentimentele pe care le nutreau unul fata de celalalt. Desi se credea ca monstruasele creaturi au murit din cauza gerului, acestea demonstreaza ca s-au adaptat la clima de afara si isi fac din nou aparitia, mai periculoase ca niciodata. Patrick si Jack renunta la ranchiuna dintre ei si lupta impreuna pentru a o proteja pe cea mai draga fiinta din viata lor.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.