Femeia Invizibila (2013)

In apogeul carierei, romancierul britanic Charles Dickens o intalneste pe Nelly, a carei familie este una modesta. Indragostindu-se fulgerator de tanara femeie, abia ajunsa la varsta majoratului, Dickens distruge un...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/femeia-invizibila-2013/' addthis:title='Femeia Invizibila (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In apogeul carierei, romancierul britanic Charles Dickens o intalneste pe Nelly, a carei familie este una modesta. Indragostindu-se fulgerator de tanara femeie, abia ajunsa la varsta majoratului, Dickens distruge un mariaj nefericit pentru a trai aceasta pasiune devastatoare. Insa, pentru a evita judecata inaltei societati din care facea parte, cuplul nu si-a facut niciodata publica legatura. Dupa moartea marei sale iubiri, Nelly incearca sa isi refaca viata alaturi de un barbat caruia nu a indraznit niciodata sa-i vorbeasca despre trecutul sau.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.