Fifty Shades Darker (2017)

Un Christian ranit incearca cu disperare sa o recucereasca pe Anastasia. Aceasta din urma cere revizuirea contractului care i-a unit pe vremuri. Insa, o umbra isi face aparitia din trecutul...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/fifty-shades-darker-2017/' addthis:title='Fifty Shades Darker (2017)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un Christian ranit incearca cu disperare sa o recucereasca pe Anastasia. Aceasta din urma cere revizuirea contractului care i-a unit pe vremuri. Insa, o umbra isi face aparitia din trecutul lui Christian Grey si planeaza asupra celor doi amanti, determinata sa distruga orice speranta de viata in comun. Elena Lincoln, cea care l-a initiat pe Christian in sadomasochism este convisa de faptul ca iubitul Anastasiei nu se va schimba niciodata. Multe au incercat inaintea ei sa il schimbe insa fara succes. Insa Christian este dispus sa depuna eforturile necesare pentru prima data in viata.


Versiunea mai cenzurata..

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.