Fist Fight (2017)

In ultima zi a anului scolar, Andy Campbell, un profesor de engleza cu un temperament mai degraba pacific incearca sa treaca peste umilintele la care este supus de elevii sai,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/fist-fight-2017/' addthis:title='Fist Fight (2017)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In ultima zi a anului scolar, Andy Campbell, un profesor de engleza cu un temperament mai degraba pacific incearca sa treaca peste umilintele la care este supus de elevii sai, peste problemele de administratie ale scolii si peste reducerile bugetare care ameninta unele posturi. Situatia se inrautateste cand colegul sau, Ron Strickland vine cu o provocare: sa se intalneasca dupa ore pentru a se infrunta in cadrul unei lupte. Andy adeptul non-violentei, face totul posibil sa evite acest duel.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.