Force of Execution (2013)

Cel mai mare pericol cu care se confrunta cetatenii, este crima organizata. De multe ori politia evita sa se angajeze in stoparea acesteia. Alexander Coates a crescut in interiorul lumii...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/force-of-execution-2013/' addthis:title='Force of Execution (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Cel mai mare pericol cu care se confrunta cetatenii, este crima organizata. De multe ori politia evita sa se angajeze in stoparea acesteia. Alexander Coates a crescut in interiorul lumii interlope, iar acum este liderul unui imperiu criminal. Roman Hurst, unul dintre angajatii lui Coates, face o greseala mare care il va costa enorm, dar cu toate astea este iertat de Alexander si lasat in viata. Atunci cand afacerile ii sunt amenintate de catre Iceman, Alexander este nevoit sa apeleze din nou la ajutorul lui Roman.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.